top of page

El Nostre Projecte

Aquest projecte vol crear una gran família que donarà tot d'avantatges als seus membres (socis) i ajudarà a difondre els preuats productes, de les pageses, pagesos i productors, productores:


1. No cobrarà les despeses de transport als socis. No hi haurà comanda mínima, ni cap obligació periòdica. Però per responsabilitat mediambiental demanem que s’aprofiti el viatge, que quan es faci una comanda (si pot ser) sigui per un import mínim de 15/18 € (aprox).

 
2. Els seus socis tindran accés prioritari a aquells productes que tinguin poc estoc, com ara, les maduixes, accés a les novetats i altres avantatges, que sorprendran.

3. Facilitats en la compra setmanal. Cada setmana augmentem la família de productors catalans, amb nous productes... per oferir-vos un ampli ventall de productes de qualitat.

 

4. Anar ampliant les zones d'entrega, per poder arribar a moltes més llars del territori Català i de retruc poder ampliar la flota de furgonetes i donar feina a més repartidors/repartidores.
 
5. Si Sang Catalana aconsegueix beneficis, un percentatge revertirà en els productors. Els ajudarem a reparar o adquirir estris o instal·lacions que necessitin amb urgència per poder tirar endavant la producció. Serà tota la comunitat (ens agrada més, dir tota la família) qui decidirà on van a parar els diners d’entre les propostes que es presentin. Garantim la transparència total i absoluta de tota la gestió.
 
6. Si hi ha excedents alimentaris o bé productes que, pel que sigui són bons, però no es poden posar al mercat, Sang Catalana els transportarà fins a un dels molts bancs locals d’aliments que treballen des de la proximitat ajudant a qui més ho necessita.

 

Sabem que és un projecte ambiciós, que suposarà molts sacrificis per l'equip de Sang Catalana, però no hem de deixar perdre aquest bé tan preuat; la pagesia catalana i hem de recuperar els lligams de la gent amb la terra.

El veritable canvi està amb la Terra i la seva gent.

T'hi apuntes?

Granjero feliz
bottom of page