Condicions de devolució

Des de Sang Catalana, el nostre objectiu principal és assegurar-nos de la satisfacció de tots els nostres clients.

Per aquest motiu, treballem perquè tots els nostres productes t'arribin en perfecte estat al teu destí, mitjançant un servei de lliurament ràpid i eficaç en 24/48 hores des que està disponible pel proveïdor.

• Per dany

En el cas que l'enviament sigui danyat pel transport, haureu de contactar amb nosaltres en un termini màxim d'1 dia des de la recepció de la mercaderia per gestionar la devolució i posterior canvi.

Un cop rebuda i confrontada tota la informació, Sang Catalana ® la gestionarà i un cop confirmada per la nostra part, es procedirà a enviar els productes causants d'aquesta incidència.

En aquest cas les despeses de gestió i transport aniran pel nostre compte i no comportaran cap despesa per a tu.

Si els danys són visibles (cop o trencament) en el lliurament del transportista, anota les anomalies en l'albarà abans de signar-lo. També t'agrairíem, si pots, que li fessis unes fotografies dels danys per enviar-nos-les.

Per sol·licitar aquesta devolució, hauràs de contactar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Client enviant un correu electrònic a: sangcatalanaonline@gmail.com

• Per error o altres incidències

En el cas que l'enviament no es correspongui amb el que has comprat, calgui realitzar algun canvi o qualsevol altra incidència, has de contactar directament amb el proveïdor dels productes adquirits i gestionar el problema amb ell. Trobarás les seves dades a la descripción del producte que has comprat.

La tarea i per Tant la Responsabilitat de Sang Catalana acaba quan es lliura el producte al client. Sang Catalana actua com a mediador entre Productors i clients finals.

• Desistiment:

Si per qualsevol motiu no quedes satisfet amb la teva compra, pots tornar-nos la teva comanda en el termini de 14 dies naturals des de la recepció del mateix, sense cap tipus de penalització i sense necessitat d'indicar els motius.

No s'acceptarà cap desistiment sense comunicació prèvia a l'correu:  sangcatalanaonline@gmail.com.

El dret de desistiment no serà aplicable en els següents casos:

    Els articles o productes confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.

    Els articles o productes que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

Un cop rebut i després de comprovar que tot es troba en perfecte estat, et reemborsarem l'import total dels teus productes restant les despeses de gestió i enviament del lliurament. D'altra banda, Sang Catalana no assumirà en cap cas les despeses d'enviament ocasionades per la devolució del mateix.

És imprescindible que ens tornis la comanda en perfectes condicions igual que com ho vas rebre.

Donada la naturalesa dels productes comercialitzats en aquesta web és imprescindible que tots els productes estiguin en perfectes condicions. Això inclou accessoris, instruccions i embalatge.

Si l'embalatge no és l'original o està deteriorat, ens reservem el dret d'aplicar una depreciació o rebutjar la devolució.

En cas de rebre productes manipulats, oberts, trencats, etiquetes danyades, etc. no acceptarem la devolució

En els productes peribles de curta vida, no es podran realitzar reclamacions en el cas que el transportista no pugui realitzar el lliurament de la comanda en els dos primers dies per als quals estava prevista l'entrega.